Nosaltres

Millorem cada dia per a crear el vostre espai

T’ajudarem a trobar la solució a les teves necessitats donant-nos suport en l’arquitectura. Ens van els reptes, esperem que ens proposis el teu. Ajuntarem totes les habilitats i coneixements diferents que combinen els membres del nostre equip per a proposar-te sempre la millor solució. 

Alguns de nosaltres hem estat en obra aixecant la paleta, així que no és tan fàcil que ens diguin després “fer aquest acabat porta molt temps”, o “això no es pot fer així”. Perquè sabem en primera persona el que suposa fer-ho.

Ens agrada treballar amb bases de càlcul i el seu control automatitzat, d’aquesta manera és més senzill controlar preus i pressupostos. També optimitzar el cost global de l’operació. Ens agrada millorar. No parem de revisar-nos per a ser més eficients. Tenim integrants que són capaços de fins a pilotar drons per al seguiment d’obra.

Estudio de interiorismo

Aquest és l'equip que impulsa tot això!

Estudio de arquitectura técnica

Sergi Lasala

CEO - Arquitecte tècnic
Expert en gestió d'equips i direcció/gestió a peu d'obra

Rehabilitación de obras

Judith Florensa

Arquitecta tècnica & Construction management
Experta en projectes d'obra i rehabilitació

Arquitectura técnica y gestión de proyectos

Robert Argany

Arquitecte
Responsable de projectes

Arquitectura técnica y gestión de proyectos

Jose Salinas

Arquitecte tècnic
Expert en projectes d'obra i entorn BIM

Arquitectura técnica y gestión de proyectos

Victor Sánchez

Tècnic quantity surveyor
Responsable d'estudis i pressupost

Per què treballar amb nosaltres?

El principal objectiu del nostre treball és la satisfacció dels nostres clients amb els seus projectes, per això creiem que és important crear una relació de confiança entre ells i Espai atres.

Per això, tant en l’àmbit tècnic com professional, oferim solucions 100% personalitzades i adaptades a les necessitats de cada projecte, així com el millor assessorament de professionals qualificats.