Serveis

Estudio de arquitectura, rehabilitación y interiorismo

Serveis

Som experts en dissenyar i  executar projectes d’arquitectura tècnica, gestió d’obres i interiorisime.

Arquitectura tècnica

Ens encarreguem de les tasques de disseny integral i execució de les obres, fent feines de control, direcció i coordinació de seguretat.

Dirección de obras de arquitectura
Projectes d'Interiorisme

Interiorisme

Dissenyem el teu espai, proporcionant diferents solucions per cada ambient, en funció dels usos i acabats, amb l’objectiu d’aprofitar al màxim l’espai i aconseguir la satisfacció del client.

Gestió d'obres

Realitzem la planificació, coordinació, supervisió i control de projectes de construcció propis o de manera parcial, participant conjuntament amb els altres agents del projecte. L’objectiu de la gestió d’obra és l’èxit del projecte construït.

Gestión de obras y proyectos
Proyectos de interiorismo y arquitectura técnica

Projectes

Busquem la complicitat amb els promotors, per tal de poder assolir els objectius desitjats pel client, involucrant-nos en tots els processos del projecte que siguin necessaris fins a l’execució final.

Seguretat

Duem a terme coordinacions de seguretat per aconseguir les màximes garanties durant l’execució de les obres, realitzant seguiment tant en fase de projecte com en fase d’execució.

Seguridad de obras
Certificats tècnics

Certificats tècnics

Ens encarreguem de la preparació de tota mena de certificats, cèdules, informes, gestió documental amb l’administració i en l’àmbit particular.

Inspeccions

Realitzem inspeccions amb personal qualificat en espais confinats i seguiment amb drons, aportant els informes de seguiment, així com la documentació gràfica corresponent.

Inspecciones de obras

A què esperes per parlar amb nosaltres?

Si vols dur a terme un projecte amb nosaltres, necessites assessorament, vols un pressupost o tens qualsevol dubte possa‘t en contacte amb nosaltres.