Accessibilitat

 

Gràcies per visitar el lloc web de ESPAI ATRES ARQUITECTURA TÉCNICA I GESTIÓ SL. Ens esforcem per fer que el nostre lloc sigui accessible per a tots els usuaris, independentment de les seves habilitats o discapacitats. Ens comprometem a complir amb les pautes d’accessibilitat i brindar una experiència en línia inclusiva per a tots els nostres visitants. A continuació, trobaràs informació important sobre l’accessibilitat del nostre lloc web.

COMPROMÍS AMB L’ACCESSIBILITAT

En ESPAI ATRES ARQUITECTURA TÉCNICA I GESTIÓ SL, ens prenem molt de debò l’accessibilitat i ens esforcem per millorar contínuament el nostre lloc web perquè sigui accessible per a tots els usuaris. Estem compromesos a complir amb els estàndards d’accessibilitat aplicables i seguir les pautes establertes en el Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1.

ACCIONS REALITZADES PER A MILLORAR L’ACCESSIBILITAT

Hem implementat una sèrie de mesures per a garantir l’accessibilitat del nostre lloc web, que inclouen, entre altres:

  • Ús de tècniques i estàndards de desenvolupament web que promouen l’accessibilitat.
  • Proporcionar un contrast adequat entre el text i el fons per a facilitar la lectura.
  • Estructuració adequada del contingut amb encapçalats jeràrquics i etiquetes semàntiques.
  • Oferir una navegació clara i consistent en tot el lloc web.
  • Proporcionar transcripcions i subtítols per al contingut d’àudio i vídeo, quan sigui possible.
  • Facilitar l’ús de tecnologies d’assistència i eines de navegació.
MILLORES FUTURES

Reconeixem que l’accessibilitat és un objectiu en constant evolució, i estem compromesos a continuar millorant l’accessibilitat del nostre lloc web. Estem en procés de realitzar auditories periòdiques, proves i avaluacions d’accessibilitat per a identificar i abordar qualsevol problema que pugui sorgir.

COMENTARIS I CONTACTE

Si tens dificultats per a accedir a alguna part del nostre lloc web o tens comentaris, preguntes o suggeriments relacionats amb l’accessibilitat, t’animem que ens contactis. Valorem els teus comentaris i ens esforçarem per proporcionar l’assistència necessària i millorar l’accessibilitat en la mesura que sigui possible.

Pots comunicar-te amb nosaltres a través dels següents mitjans:

  • Adreça de correu electrònic:  info@espaiatres.cat
  • Numero de contacte:  640 32 84 07
ACTUALITZACIÓ DE LA POLÍTICA D’ACCESSIBILITAT

Aquesta política d’accessibilitat es revisa regularment i pot actualitzar-se de tant en tant. Qualsevol canvi important en aquesta política es comunicarà mitjançant una notificació en el nostre lloc web.