sobre nosaltres

Millorem cada dia per a crear el vostre espai

T’ajudarem a trobar la solució a les teves necessitats donant-nos suport en l’arquitectura. Ens van els reptes, esperem que ens proposis el teu. Ajuntarem totes les habilitats i coneixements diferents que combinen els membres del nostre equip per a proposar-te sempre la millor solució.

Alguns de nosaltres hem estat en obra aixecant la paleta, així que no és tan fàcil que ens diguin després “fer aquest acabat porta molt temps”, o “això no es pot fer així”. Perquè sabem en primera persona el que suposa fer-ho.

Ens agrada treballar amb bases de càlcul i el seu control automatitzat, d’aquesta manera és més senzill controlar preus i pressupostos. També optimitzar el cost global de l’operació. Ens agrada millorar. No parem de revisar-nos per a ser més eficients. Tenim integrants que són capaços de fins a pilotar drons per al seguiment d’obra.

Sergi Lasala​

Expert en gestió d’equips i direcció/gestió a peu d’obra

CEO – Arquitecte tècnic malar.

Judith Florensa​

Arquitecta tècnica & Construction management

Experta en projectes d’obra i rehabilitació.

Robert Argany​

Arquitecte

Responsable de projectes.

Jose Salinas

Arquitecte tècnic

Expert en projectes d’obra i entorn BIM.

Alberto Quijorna​

Arquitecte Junior 

Responsable de projectes.

Victor Sánchez​

Tècnic quantity surveyor

Responsable d’estudis i pressupost.

Per què treballar amb nosaltres?

El principal objectiu del nostre treball és la satisfacció dels nostres clients amb els seus projectes, per això creiem que és important crear una relació de confiança entre ells i Espai atres.

Per això, tant en l’àmbit tècnic com professional, oferim solucions 100% personalitzades i adaptades a les necessitats de cada projecte, així com el millor assessorament de professionals qualificats.