Serveis

Projectes d'obra nova i reforma​

No estaràs sol alhora de fer-te la teva casa nova o reformar-la. T’acompanyarem per tot aquest procés complex donant-te el nostre assessorament i desenvolupant el projecte.
Estarem al teu costat tant si és una petita reforma o una mansió de 500m2, acompanyant-te des de la realització del projecte, passant per l’execució i les enrevessades paperasses finals. Fins que puguis gaudir de l’espai que volies, amb les menors preocupacions possibles.

Projectes per a promocions d'habitatges

Sabem que el resultat econòmic de l’operació és el que més et preocupa, per la qual cosa treballem en aquest aspecte per a tenir-lo controlat durant totes les fases del projecte.
Conjuntament, realitzarem un estudi de viabilitat perquè puguis veure els resultats abans d’iniciar. Una vegada iniciada l’obra, actualitzarem les dades amb els costos reals perquè segueixis l’evolució.
Això farà més fàcil detectar qualsevol desviació al més aviat possible de manera més ràpida i amb la mínima incidència a nivell econòmic.
Hi ha altres àmbits en els quals també et podem ajudar, com quan necessites un Certificat Tècnic, una renovació de Cèdula d’Habitabilitat o un Certificat d’Eficiencia Energètica per vendre l’habitatge, un arquitecte tècnic per a portar la direcció d’execució de l’obra.
Si tens dubtes, omple el formulari i et direm si podrem o no ajudar.

Igual penses que alguna cosa de tot això és el que necessites.

Emplena el formulari perquè vegem si podem ajudar-te!